Piszą o nas
0
Jest teraz chwila by pochwalić się tytułem Najlepszej Restauracji oraz Najlepszego Szefa Kuchni w powiecie siemiatyckim.
Jest teraz chwila by pochwalić się tytułem Najlepszej Restauracji oraz Najlepszego Szefa Kuchni w powiecie siemiatyckim.
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na świąteczne specjały oraz do organizacji przyjęć wigilijnych w Folwarku.
Po raz kolejny zostaliśmy docenieni przez prestiżowy Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.
Kochani, jak co roku zapraszamy Was na sylwestrowy wieczór w Folwarku. Czeka na Was muzyka na żywo, dania a la carte i 20% rabatu na alkohol. W naszym Menu między innymi:
Serdecznie zapraszamy do wspólnego świętowania! Jak co roku, także w 100-lecie odzyskania Niepodległości spotkajmy się w Folwarku 🙂
Bierzemy udział w akcji Gęsina na św. Marcina, w tym roku jest to jubileuszowa…
Ostatnio mieliśmy okazję gościć w Brukseli. Był to wyjazd na zaproszenie władz gminy Etterbeek w połączony z kolacją u Ambasadora Polski w Belgii, na której rozmawialiśmy z przedsiębiorcami z Belgii i Polski na temat współpracy i rozwoju turystyki i gastronomi w naszym regionie.
“Obsługa na medal” – pod takim tytułem znajdziecie wywiad z Sebastianem Nagórnym, który znalazł się na okładce popularnego magazynu gastronomicznego, wśród kelnerów z takich miejsc jak Senses, Raffles Europejski Warsaw czy N31 by Robert Sowa. Zapraszamy do lektury 🙂
Uwielbiamy tę porę roku. Coraz więcej polskich warzyw i owoców. Cieszymy się tym bardziej, że wiele z używanych w kuchni produktów przywozimy z własnego ogrodu.
Kochani, jak co roku zapraszamy Was do wizyty w naszej Restauracji w okresie letnim. W tym czasie otwieramy kameralny i klimatyczny ogródek na świeżym powietrzu, a Marcin tworzy sezonowe dania do karty. Do zobaczenia w Folwarku. Agnieszka i Marcin Balińscy