Letnie MENU w Folwarku – nowe dania i smaki z Podlasia.

Uwielbiamy tę porę roku. Coraz więcej polskich warzyw i owoców. Cieszymy się tym bardziej, że wiele z używanych w kuchni produktów przywozimy z własnego ogrodu. Przed nami sezonowa zmiana karty MENU. W połowie czerwca do naszej karty zawita uwielbiana przez Was gicz cielęcą, Kindziuk podlaski z marynowanym pomidorem, gniocchi z suszonym pomidorem i kozim serem od Pana Bartosza, pielemieni z jagnięciną, żebro w sosie miodowo balsamicznym, tradycyjny podlaski Marcinek, chłodnik z truskawek i rabarbaru z lodami z koziego sera, krewetki z patelni z odrobiną lokalnego wina, chłodnik z ogórków małosolnych i wiele innych dań sezonowych, o które warto pytać obsługę. Zapoznajemy się również z nowym dostawcą produktów z koziego mleka, więc będziecie koniecznie musieli spróbować naszych domowych lodów z koziego sera.
Zapraszamy serdecznie! Agnieszka i Marcin Balińscy