Święta w Folwarku jak co roku pachną zupą grzybową! Podzieliliśmy się naszym przepisem z czytelnikami magazynu OLIVIA.
Kochani, jak co roku zapraszamy Was do odwiedzania Folwarku w weekend poprzedzający święto 11 Listopada.
Mamy nadzieję, że znajdziemy jeszcze chwilę na podsumowanie kończącego się 2019 roku, jednak ostatnio wydarzyło się tyle ciekawych rzeczy, że chcieliśmy się pochwalić krótkim wpisem na www.
Europejski Kongres Gastronomiczny w Krakowie. A na nim 20 gwiazdek Michelin! ⭐️
Drodzy Goście, pragniemy poinformować, że menu z gęsiną rekomendowane w najnowszym odcinku Kuchnia+ “Widelcem po mapie 3” będzie dostępne w Folwarku od 20 września 2019. Tymczasem serdecznie zapraszamy na specjały letniego menu. Do zobaczenia!
Kochani! Z okazji 5 urodzin Folwarku możecie otrzymać weselny tort bezowy o wartości ok. 2500 zł GRATIS! Spieszcie się! Promocja ważna tylko w sierpniu!
Kochani liczymy na Wasze głosy! GŁOSUJCIE NA FOLWARK KSIĘŻNEJ ANNY w plebiscycie Poland 100 Best Restaurants! 1 lipca 2019 rozpoczęło się głosowanie SMS na najlepszą restaurację w Polsce w 2019 roku. Każdy Wasz głos jest na wagę złota. Głosowanie potrwa do 30 lipca 2019 roku. Koszt SMS 2,46 z VAT.
22.05 mieliśmy okazję gościć w Łodzi na wydarzeniu organizowanym przez firmę Dajar. Tematem przewodnim konferencji i uroczystej kolacji była ogólnie pojęta sztuka wokół stołu. Była okazja do zamiany paru słów z Robertem Makłowiczem i spróbować ciekawych dań spod ręki Łukasza Budzika czy Beaty Śniechowskiej. Całe wydarzenie zakończyło się kolacją w wykonaniu Arkadiusza Wilamowskiego, docenionego przez przewodniki G&M oraz Miechlin Szefa Kuchni i właściciela restauracji Chłodna 15 by Wilamowski. Dziękujemy za zaproszenie i mile spędzony czas. Fot. Miśko Collective