Wydarzenia
0
Bierzemy udział w akcji Gęsina na św. Marcina, w tym roku jest to jubileuszowa…
Bierzemy udział w akcji Gęsina na św. Marcina, w tym roku jest to jubileuszowa…
Ostatnio mieliśmy okazję gościć w Brukseli. Był to wyjazd na zaproszenie władz gminy Etterbeek w połączony z kolacją u Ambasadora Polski w Belgii, na której rozmawialiśmy z przedsiębiorcami z Belgii i Polski na temat współpracy i rozwoju turystyki i gastronomi w naszym regionie.
“Obsługa na medal” – pod takim tytułem znajdziecie wywiad z Sebastianem Nagórnym, który znalazł się na okładce popularnego magazynu gastronomicznego, wśród kelnerów z takich miejsc jak Senses, Raffles Europejski Warsaw czy N31 by Robert Sowa. Zapraszamy do lektury 🙂
Uwielbiamy tę porę roku. Coraz więcej polskich warzyw i owoców. Cieszymy się tym bardziej, że wiele z używanych w kuchni produktów przywozimy z własnego ogrodu.
Kochani, jak co roku zapraszamy Was do wizyty w naszej Restauracji w okresie letnim. W tym czasie otwieramy kameralny i klimatyczny ogródek na świeżym powietrzu, a Marcin tworzy sezonowe dania do karty. Do zobaczenia w Folwarku. Agnieszka i Marcin Balińscy
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą wielkanocnych dań na Wynos. Z chęcią pomożemy wam w organizacji Świąt Wielkiej Nocy. Pozdrawiamy Agnieszka i Marcin Balińscy
Jak co roku w Walentynki przygotowaliśmy dla Was specjalne, walentynkowe MENU i drobne upominki od Folwarku. Zapraszamy do dokonywania rezerwacji. Spędź ten dzień ze swoją ukochaną! Zapraszamy Agnieszka i Marcin Balińscy
W najnowszej edycji Żółtego Przewodnika zostaliśmy nagrodzeni czapką Gault&Millau Polska!!! Gościliśmy na uroczystej gali we Wrocałwiu wraz ze śmietanką polskiej gastronomii. Dziękujemy! Zobaczcie fotorelację z wydarzenia autorstwa Miśko Collective!