Zadzwoń 0502 900 606Zrób rezerwację już teraz!

Menu


                    

Przystawki

Kiszka ziemniaczana z przepisu Proboszcza17.00 
(Potato sausage recipe by priest)

Pierożki ręcznie lepione19.00 
(Hand made polish ravioli)

Pielmieni syberyjskie z jagnięciną25.00 
(Syberian traditional dumplings with lamb)

Cynaderki cielęce z czosnkiem niedźwiedzim25.00 
(Kidney of veal with wild garlic)

Tradycyjny tatar wołowy z wiejskim żółtkiem23.00 
(Traditional beef tartare with farmhouse egg)

Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i wiejską śmietaną29.00 
(Potato pancakes with smoked salmon and sour cream)

Krewetki z zielonym pieprzem i odrobiną białego wina 39.00 
(Prawns with green pepper and a bit of white wine)

Zupy

Zupa dnia / Cena dnia0.00 
(Soup of the day / Price of the day)

Krem z pieczonego buraka11.00 
(Cream of roasted beetroot)

Flaki wołowe13.00 
(Beef tripe soup)

Sałaty

Sałata z grillowanym kurczakiem i prażonymi ziarnami21.00 
(Salad with grilled chicken and roasted seeds)

Warzywa grillowane z dresingiem bazyliowym i parmezanem18.00 
(Grilled vegetables with basil dressing and parmesan cheese)

Sałata z wątróbką i dresingiem malinowym21.00 
(Salad with chicken liver and raspberry dressing)

Dania Główne

Ryba dnia / Cena dnia0.00 
(Fish of the day / Price of the day)

Domowe pyzy z mięsem dobrze okraszone25.00 
(Homemade dumplings with meat well gravy)

Kremowe tagliatelle z grzybami i cukinią29.00 
(Creamy tagliatelle with mushrooms and zucchini)

Kurczak zagrodowy z Podlasia z groszkiem cukrowym33.00 
(Free range chicken from Podlasie served with sweet pea)

Golonka staropolska z puree na zakwasie żuru35.00 
(Traditional Polish pork knuckle with sour leaven puree)

Policzki wołowe w sosie cabernet35.00 
(Cheeks beef in cabernet sauce)

Sznycel cielęcy z sałatką ziemniaczaną38.00 
(Veal schnitzel with potato salad)

Karczek z dzika z sosem jałowcowym43.00 
(Wild boar neck with juniper sauce)

Kaczka pieczona z jabłkiem i żurawiną47.00 
(Roast duck with apples and cranberries)

Stek z Angusa z puree truflowym 59.00 
(irloin steak with truffle puree)

Pieczona gicz jagnięca na polskim pęczaku61.00 
(Roast leg of lamb on Polish pearl barley)

Dla Najmłodszych

Domowy rosół 9.00 
(Homemade chicken soup)

Panierowane kotleciki z kurczaka z frytkami17.00 
(Chicken goujons with chips )

Słodkie pierogi14.00 
(Sweet dumplings)

Desery

Ciastko czekoladowe z musem z bazylii16.00 
(Chocolate cake with basil mousse)

Deser dnia16.00 
(Dessert of the day)

Beza Księżnej Anny 16.00 
(Meringue Torte of Princess Anne)