Kalendarz wydarzeń

Otrzymaliśmy rekomendację przewodnika kulinarnego Gault & Millau

W najnowszej edycji Żółtego Przewodnika zostaliśmy nagrodzeni czapką Gault&Millau Polska!!! Gościliśmy na uroczystej gali we Wrocałwiu wraz ze śmietanką polskiej gastronomii. Dziękujemy! Zobaczcie fotorelację z wydarzenia autorstwa Miśko Collective!

Folwark Biało – Czerwony 11 listopada 2017

Kochani, W tym roku również, tradycyjnie, zapraszamy na ucztę z gęsiną w roli głównej. 11 listopada przygotowujemy dla Was specjalnie menu, w którym między innymi: czarnina z gęsi, gulasz z gęsich żołądków, konfitowane udo gęsie z modrą kapustą i wiele innych pyszności. Posłuchamy muzyki patriotycznej na żywo. Tego dnia dla każdego Gościa słodki upominek od Marcina! Nie zapomnijcie o zrobieniu rezerwacji. Widzimy się 11.11.2017 w Folwarku, Do zobaczenia, Agnieszka i Marcin Balińscy